Laboratorium medewerker met affiniteit voor moleculaire biologie (MLO / HLO)

Het bedrijf:

U-Protein Express (Utrecht, Nederland) is een Contract Research Organisatie (CRO) dat is gespecialiseerd in de productie van recombinante eiwitten en antilichamen. Deze recombinante eiwitten en antilichamen worden voornamelijk gemaakt via transiënte transfecties van HEK293 en CHO cel-lijnen. De gemaakte eiwitten worden over de hele werend geleverd aan universiteiten, onderzoeksinstellingen en biotech industrie. U-Protein Express is onderdeel van ImmunoPrecise Antibodies, een Canadees bedrijf dat genoteerd is aan de Toronto Stock Exchange in Canada. ImmunoPrecise Antibodies heeft vestigingen in Oss en Utrecht (Nederland), Victoria (Canada) en Fargo en Cambridge (USA).

De baan:

Je zal werken in een enerverende en dynamische omgeving bij een succesvolle CRO. Je zal deel uit maken van zowel het lab-team in het produceren van onze producten, als van het office-team in ondersteunende taken bij product sales en product verzendingen. Het bestellen van materialen en chemicaliën zal ook tot je takenpakket behoren.

Je vaardigheden en ervaring:

  • Je hebt een opleiding genoten aan een MLO of een HLO.
  • Je hebt ervaring in standaard moleculair biologische technieken.
  • Je bent enthousiast en houdt van aanpakken.
  • Je kan je resultaten nauwkeurig vast leggen in een LIMS systeem.

Het aanbod:

U-Protein Express heeft het beleid om in eerst instantie een tijdelijke contracten aan te bieden, die na 2 jaar omgezet kunnen worden naar een vast dienstverband. De dienstverband is 32 – 40 uur per week. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding en relevante werkervaring.

Hoe kan je solliciteren:

Om te solliciteren stuur je een sollicitatiebrief en curriculum vitae naar Info@u-proteinexpress.com. Als je vragen hebt over de vacature kan je bellen naar 085-0160916. Meer informatie over ons bedrijf kan je op onze website www.u-proteinexpress.com vinden. Je kan ook op de website van ImmunoPrecise Antibodies, www.immunoprecise.com, terecht.