Eiwit chemicus / moleculair bioloog (HLO / WO niveau).

U-Protein Express BV is een internationaal georiënteerd Life Science bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van recombinante eiwitten, waaronder antilichamen en VHH’s, via het in-huis ontwikkelde rPEx expressie systeem. Het rPEx expressie systeem is gebaseerd op transiente transfectie van HEK293 of CHO cellen. De geproduceerde eiwitten en antilichamen worden gezuiverd met diverse chromatografische methoden op ÅKTA systemen en met diverse technieken geanalyseerd. U-Protein Express BV is onderdeel van het Canadese bedrijf Immunoprecise Antibodies Ltd, listed op de TSX.

Op dit moment is er geen positie beschikbaar voor een nieuwe medewerker, maar kandidaten met een passend curriculum worden altijd uitgenodigd om een CV en motivatiebrief te sturen.

Functie-omschrijving:

Je zal meewerken aan alle projecten op het laboratorium. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het kloneren van genen in expressie vectoren en het zuiveren van de geproduceerde eiwitten met behulp van ÅKTA systemen. Alle resultaten worden gedocumenteerd in een LIMS systeem.

Functie-eisen:

  • Een afgeronde HLO of WO opleiding in life sciences.
  • Ervaring in moleculaire biologie als kloneren, DNA isolatie, restrictie analyse.
  • Ervaring in eiwit zuivering met ÅKTA systemen als affiniteitszuivering, ionenwisseling en gelfiltratie (vereist).
  • Ervaring met of kennis van phage library constructie of het genereren van stabiele cellijnen strekt tot de aanbeveling.
  • Werken met een LIMS systeem (wenselijk).
  • Nauwkeurig laboratorium data administreren en rapporteren in het Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden:

In eerste instantie wordt een arbeidscontract voor 12 maanden aangeboden met uitzicht op een vast dienstverband. De werktijden zijn 32 – 40 uur per week. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Reageren:

Heb je interesse in een baan bij U-Protein Express, stuur dan je brief met motivatie en CV naar Info@U-ProteinExpress.com. Wil je eerst meer informatie kijk dan op www.U-ProteinExpress.com of bel met Wieger Hemrika of Roland Romijn op 030-2537903.